cégismertető

cégismertető

cégismertető
 
 

Magunkról

Cégünk egy ausztrál partnerrel kezdte meg működését, egy ausztrál, speciális betontechnológia Magyarországon történő meghonosításával.

Technológiánk 2002 óta van jelen a magyarországi piacon és azóta jelentős fejlődésen ment keresztül.

A nagy múltú MAPEI Kft forradalmian új termékeinek megjelenése a piacon, újabb, nagyobb távlatokat biztosítottak cégünknek. Szoros együttműködésünk eredményeként bővültek lehetőségeink a belső
exkluzívabb terek kialakításában is.


Többfajta technológiánk számtalan lehetőséget kínál a megrendelőink számára, akik ötleteikkel, kreativitásaikkal megvalósíthatják álmaikat, vágyaikat.Lakberendezők, belsőépítészek, fantáziájuk gazdagságát kihasználva, újabbnál-újabb elképzeléseiket válthatják valóra, melyet kivitelező csapatunk minőségi munkával véghezvisz.


Média megjelenések

Házak című magazin                                                             A Mi otthonunk 2003/7-8.szám

Mapei krónika 2009 év /Győri Irodaház                                 Mapei krónika 2010 év 28.szám/Rácfürdő


PARTNEREINK:

 A CREATIVE IMPRESSIONS angol cég segítette az indulást. 
Kiváló minőségű termékeikkel nagyban segítették, hogy megrendelőink megelégedéssel fogadják a minőségi kész burkolatot.
A termékeik európai uniós szabványnak megfelelőek, ezáltal a minőség első osztályú.

 

 

A MAPEI Kft nagy múltját és a környezettudatosan fejlesztett termékeit meggyőződéssel fogadta cégünk.
Magas szintű, az igényekhez igazodó, az igényeken alapuló kiváló minőségű termékeik , melyeket folyamatosan fejlesztenek, nagy előnyt jelentenek nekünk is.
Az EUROKERB SRL. romániai partnerünk szintén régóta van a romániai piacon. Kiváló minőségi munkáik, szakmai gyakorlatuk, nagyban hozzájárulnak a sikereinkhez. 

A Betonpartner Kft segítségével. olyan minőségi betont kapunk, amely segítségével minőségi munkát tudunk elvégezni.A COBBLESTONE PAVING AUSTRALIA biztosította a technológia elsajátítását és egyben a kizárólagosságot Magyarországon.

A COLOR STONE KFT egy ausztrál partnerrel kezdte meg működését egy ausztrál, speciális betontechnológia Magyarországon történő meghonosításával.

Cégünk 2002 óta van jelen a magyarországi piacon és azóta jelentős fejlődésen ment keresztül.

A technológia sokrétűsége megkövetelte  egy gyorsabb és rugalmasabb partner közreműködését a cégünkbe. Így kapcsolódtak be a kiváló minőségű angol CREATÍV IMPRESSIONS cég termékei is, mellyel időtálló, értéket képviselő, exkluzív felületeket tudunk létrehozni.

A nagy múltú MAPEI Kft forradalmian új termékeinek megjelenése a piacon, újabb, nagyobb távlatokat biztosított cégünknek. Szoros együttműködésünk eredményeként bővültek lehetőségeinket a belső exkluzívabb terek kialakításában is.

Többfajta technológiánk számtalan lehetőséget kínál a megrendelőink számára, akik ötleteikkel, kreativitásaikkal megvalósíthatják álmaikat, vágyaikat.

Egy új betontechnológiával mutatkozik be cégünk, a szaniterek világában. Egyedi a megrendelők fantáziáját kielégítő mosdók, konyhai mosogatók és pultok elkészítését tűztük ki célul, mely nagy lehetőséget kínál az igényes és újra nyitott megrendelőink felé.   az oldal tetejére