IMPREGNÁLÓ

IMPREGNÁLÓ

IMPREGNÁLÓ
 
 

Impregnáló felületkezelő szer leírása

Impregnáló leírása:

Víztiszta, rugalmasságfokozókat tartalmazó akrilgyantás termék, amely kemény, tartós és rugalmas felületet hoz létre, mélyen behatolva a beton szerkezetébe. Jól alkalmazható régi kifakult térkövekre, terméskövekre, gyenge minőségű beton padlókhoz.
Kemény, de rugalmas, nem málló gyantabevonat, mely meggátolja a gyom és az alganövekedest a térkövek fugáiban és a beton felületeken is. Szigeteli és erősiti a terméskövek, járólapok, betonpadlózatok és az előregyártott beton elemek és szerkezetek felületét.
Mivel mélyen behatol a felületbe, így hosszan tartó védelmet biztosít az olaj és a vegyianyagok ellen.
Könnyen felhordható ecsettel vagy szivacshenger segítségével, és gyors száradással éri el a kemény ellenálló felületet.
Használatával a kezelt felületek visszanyerik eredeti színüket. Hosszantartó védelmet biztosítanak a káros UV sugarak és az időjárás viszontagságai ellen.
A felület könnyen tisztítható, lepergeti a vizet, így gátolja meg a nedvesség bejutását a burkolatba.

Használati utasítás:

Járófelületek esetén, ez lehet akár beton, terméskő, vagy térkő, fontos szempont, hogy tiszta és porszáraz felületre hordjuk fel az impregnálót.
A tisztításhoz közönséges háztartási sósavat, 10:1-2 arányú vízel higítva használjuk. Erősebb szennyeződések esetén, pl. olajfoltoknál bővebb keverési arányt alkalmazzon.
A keveréket felhordhatja permetező vagy partvis segítségével. 2-5 perc várakozási idő után magasnyomású tisztítógép segítségével (ajánlott) mossuk  át alaposan a felületet.
A burkolat teljes száradását követően megkezdheti az impregnáló anyag felhordását, melyet ecsettel vagy szivacsos hengerrel ajánlott megtenni.
Fontos, hogy a kezelendő felület vízfoltoktól, teljesen porszáraz legyen. Ellenkező esetben a felhordott védőréteg a száradást követően kifehéredhet!
Ügyeljen az egyenletes eloszlatásra. Az anyag felhasználása 0,25 liter/m2 egy rétegben. A második réteget az első réteg teljes száradása után lehet felvinni.
 


BÁRMILYEN BETONRA, KŐRE ALKALMAS IMPREGNÁLÓ!
2 komponensű
1 LITER ALKALMAS 4 M2 2X-I KENÉSÉRE, MELYNEK ÁRA: 3700,- Ft + ÁFA/LITER
az oldal tetejére